Fiul lui Ion Ţiriac, dezvăluiri tulburătoare despre sacrificiile făcute de Sorana Cîrstea: „O viaţă presărată cu lacrimi, dureri”

Fiul lui Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri tulburătoare despre sacrificiile făcute Sorana Cîrstea, la scurt timp după ce aceasta s-a calificat în sferturile de finală la US Open 2023. Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Fiul miliardarului român a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. „Sori” a învins-o pe Belinda Bencic, scor 6-3, 6-3 şi s-a calificat pentru prima dată în carieră în sferturile de finală de la US Open. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Fiul lui Ion Ţiriac, dezvăluiri tulburătoare despre sacrificiile făcute Sorana Cîrstea

„28 de ani de antrenamente, peste 25 de accidentări serioase. N-a avut Crăciun, zile de naștere sau Revelion. A călătorit peste 1.000.000 de kilometri. O viață presărată cu lacrimi, dureri, îndoieli, înfrângeri grele!
Și vine un moment în călătoria ei când acest zâmbet din suflet face ca totul să merite. Ceea ce ai reușit este întârziat și pe deplin meritat!”,a fost mesajul postat de Ion Ion Ţiriac.

Sorana Cîrstea, înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023

Sorana Cîrstea a vorbit înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023, acolo unde se va duela cu Karolina Muchova. Va fi a cincea ”directă” dintre cele două, iar sportiva din Cehia conduce cu 3-1.

Sorana Cîrstea a câştigat un singur meci în faţa Karolinei Muchova. Românca s-a impus în acest an la Miami, în turul doi, scor 7-5, 6-1. Ea speră că la Flushing Meadows se va impune din nou, mai ales că vine după două victorii mari, cu Elena Rybakina și Belinda Bencic.

”Anul acesta am jucat de 3 ori împotriva Karolinei, o cunosc destul de bine, mă cunoaște și ea. Planuri mari nu am (n.r. râde), voi continua rutina de turneu, cu zi de antrenament mâine, iar poimâine voi veni și voi fi gata de joc.

Cred că va fi un meci frumos pentru că este o jucătoare talentată, o jucătoare extrem de plăcută vizual atunci când vrei să o urmărești, dar în același timp și eu joc bine și cred că o să fiu pregătită… De fapt nu cred, sunt pregătită de sferturi de finală!”, a spus Sorana, citată de eurosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *