Finantatorul de la FC Botosani va candida pentru sefia Consiliului Judetean

Finantatorul de la FC Botosani va candida pentru sefia Consiliului Judetean. Deputatul Costel Șoptică a decis să facă pasul în spate și să îi cedeze omului de afaceri Valeriu Iftime, funcția de președinte al PNL Botoșani. În cadrul unei întâlniri la sediul PNL București, Iftime și-a asumat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Finantatorul de la FC Botosani va candida pentru sefia Consiliului Judetean

“În cadrul întâlnirii de astăzi ce a avut loc la Sediul Central al Partidului Național Liberal din Modrogan, domnul Valeriu Iftime și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Botoșani din partea PNL. Așa cum am promis în conferința de presă și mai cu seamă respectând deciziile BPN al Partidului Național Liberal cu privire la candidatura pentru Consiliul Județean, țin să vă anunț că mă retrag din funcția de președinte al Filialei PNL Botoșani, urmând ca domnul Iftime care și-a asumat candidatura pentru CJ să devină președinte interimar al Filialei. Vă mulțumesc tuturor pentru implicarea în activitatea politică, pentru rezultatele remarcabile pe care am reușit să le obținem împreună și sper ca în continuare acestea să se afle într-o continuă creștere. Rămân același om dedicat idealurilor noastre liberale, la care puteți apela oricând”, este mesajul transmis de Costel Șoptică.

CITESTE SI: Cale libera pentru Valeriu Iftime sa preia PNL Botosani

Decizia il nemultumeste pe Verginel Gireada care a demisionat din functia de prim vicepresedinte al PNL Botosani si a anuntat ca va trece la PSD. Primarul comunei Mihai Eminescu spune că a avut discuții cu reprezentanții PSD Botoșani și este decis să plece la acest partid.

“Am luat o decizie. Am avut discuții cu cei de la Partidul Social Democrat. Mi s-a întins o mână, am văzut niște oameni care își doresc să aibă un primar de calitate, un om care a demonstrat că poate face ceva într-o comunitate. Am avut o primă discuție cu domnul ministru Budăi, apoi am mai avut un rând de discuții cu o echipă de la PSD. Plecarea mea este spre Partidul Social Democrat și nu mă mai întorc. Vreau să-mi duc la capăt proiectele pe care le am în comuna Mihai Eminescu. Am foarte multe proiecte, Partidul Social Democrat va fi la guvernare în continuare și trebuie să am sprijinul să duc proiectele în continuare. Sunt lucruri firești. Oricare primar face asta. Nu spun că la PNL nu am primit proiecte. În 2008-2012, PD-ul nu mi-a dat niciun leu. Noroc că au mai fost cei de la PSD și am mai primit câte ceva. Au avut o față mai umană față de radicalii din PD-ul vechi. Nu îți mai dădeau nicio șansă să dezvolți o comunitate dacă nu erai cu ei”, a declarat Verginel Gireadă pentru Botosani Online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *