Filmul dezastrului cu un mort şi patru răniţi din Galaţi. Un șofer băut a provocat tragedia

Un accident grav s-a petrecut noaptea trecută în comuna Tudor Vladimirescu din judeţul Galaţi. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte patru au fost rănite după ce şoferul microbuzului în care se aflau a vrut să evite impactul cu o autoutilitară. Astfel, microbuzul care transporta pasageri a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Microbuzul circula pe Drumul Naţional 25 cu destinaţia Tecuci, iar înăuntru se aflau 10 pasageri, toţi fiind muncitori la  şantierul naval. La un moment dat, chiar la ieşirea din comuna Tudor Vladimirescu, şoferul vehicului, un bărbat de 54 de ani a încercat  sa evite o autoutilitară care a patruns pe şosea fără se asigure. Deşi a încercat să frâneze, microbuzul s-a răsturnat într-un şanţ. 

În urma accidentului, pasagerii au rămas incarceraţi. Primii salvatori au venit de la Iveşti, iar în sprijinul lor au sosit mai multe echipaje de la Detaşamentele de Pompieri Galaţi şi Tecuci.

Şoferul autoutilitarei, care nu ar fi dat prioritate microbuzului a plecat de la locul accidentului, însă a fost găsit de poliţişti chiar la domiciliul său. L-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului, poliţiştii au ridicat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *