Filip Havârneanu, președintele USR Iași: „Campania USR te ascultă este un exercițiu constant de dialog. Oamenii nu sunt capitole de campanie”

WhatsApp Image 2022-11-06 at 09.53.35

Deputatul Filip Havârneanu și totodată președintele USR Iași a luat orașul la pas împreună cu echipa sa, pentru a dialoga cu cetățenii despre problemele lor, dar și despre propunerile care aceștia le au pentru comunitatea ieșeană. „USR te ascultă” este o campanie care se desfășoară la nivel național și care are ca obiectiv o strânsă relație între societate și formațiunea consacrată ca luptând împotriva hoției, abuzurilor și corupției.

Filip Havârneanu este de părere că cetățenii nu trebuie consultați doar în campaniile electorale și nici chemați la vot, fără să cunoască potențialul unui partid. „Am vrut ca oamenii pe care i-am întâlnit să știe că orice decizie, orice proiect pus pe listă pleacă de la dorințele lor, de la așteptările pe care le au de la noi. Suntem lângă ei, luăm străzile la pas și că vrem să aflăm  cu sinceritate ce putem îmbunătăți la noi, în administrația de mâine, în viețile lor. Această campanie care mă bucur că se concretizează, este echivalentul a două cursuri, unul de perfecționare și altul de relaționare, pe care nu ai voie să le ratezi, dacă vrei să rămâi în slujba cetățenilor”, a declarat Filip Havârneanu, unul dintre  parlamentarii USR, cu un grad mare de popularitate.

Ieșenii nu mai vor incertitudine și umbra unor cercetați penal în administrație

Deputatul USR a povestit că cei mai mulți dintre ieșenii cu care a discutat sunt sătui de faptul că orașul stagnează, că Iașul este ținta procurorilor DNA, prin prisma corupției de la Primărie și că marile proiecte nu au devenit realitate în regiune.

„Sunt lucruri care trebuie corectate fără amânare și dialogul față în față este cea mai corectă alegere pentru a înțelege solicitările ieșenilor care au pe bună dreptate, așteptări de la aleși. Le mulțumim tuturor celor care ne-au explicat cum văd ei dezvoltarea Iașului și avem încredere că oricând ar opta pentru un primar cinstit, pentru o echipă care nu se teme de muncă, pentru o administrație curată care nu fuge de responsabilitate. Sunt puncte comune pe agenda noastră și ne bazăm pe faptul că în 2024 vom merge înainte, împreună, într-o direcție care a fost neglijată până acum și care se resimte negativ. Eu îi încurajez pe ieșeni să îmi scrie, să îmi relateze cum văd ei viitorul, să îmi sesizeze fără teamă nereguli acolo unde există”, a mai adăugat Filip Havârneanu.