Filip Havârneanu, deputat USR : „Dacă românii au ajuns să regrete comunismul, înseamnă că actuala guvernare este mai rea decât pâinea luată pe cartelă”

WhatsApp Image 2022-11-27 at 13.33.51

Conform celui mai recent sondaj INSCOP, 57% dintre respondenți au spus că prezentul nostru este mai rău decât perioada regimului comunist. Parlamentarul USR, Filip Havârneanu, crede că această opinie generală este de fapt oglinda celui mai slab guvern din ultimii 20 de ani.

Sondajul dat publicității mai arată că numărul românilor care regretă comunismul, cu lipsurile și limitările sale de atunci, a crescut, în anul 2014, procentul celor cu această opinie fiind de  43,5%.

„Aici ne-a adus cel mai slab și sters guvern pe care l-a avut România în ultimele decenii. Avem cea mai mare inflație din ultimii 20 de ani, iar scumpirile se țin lanț: curentul, gazele și încălzirea s-au scumpit cu 32%, pâinea cu 27%, laptele cu 28%, zahărul cu peste 60%. Coaliția PNL-PSD a luat măsuri haotice, lipsite de fundament economic, care au agravat și mai mult situația. Practic, fiecare familie din România trebuie să scoată mai mulți bani din