Filip Havârneanu, ales președinte al USR PLUS Iași

Va face USR PLUS alianța cu PNL la Iași?

Deputatul Filip Havârneanu a fost reales ieri în funcția de președinte al Filialei municipale Iaşi a USRPLUS. Diferența dintre el și contracandidatul său, Alex Vartic a fost de 16 voturi.

„Un nou mandat de președinte al USR PLUS Iași este o realizare care mă bucură și mă onorează deopotrivă. Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere acordat, simt că purtăm o mare responsabilitate căreia îi vom face față. Rezultatul alegerilor interne se traduce prin faptul că suntem o echipă închegată, unită, democratică, determinată să ducă mai departe proiectele gândite pentru ieșeni. Sunt entuziasmat și convins că noul Birou Local este format din persoane valoroase și integre, care sper să înlocuiască curând toți corupții din alte partide care fac umbră administrației. Îi felicit pentru munca depusă, sunt oameni de bază, care nu privesc de pe margine. Iașul are nevoie de noi, de coordonarea noastră și voi fi alături de echipa USRPLUS, așa cum o face un lider de încredere. 

Cel mai important obiectiv este câștigarea Primăriei Iași, în 2024, vom aduce un suflu nou comunității, trebuie să o scăpăm de cumetrii și de mâna largă a unui primar care s-a abonat la banul public. Scopul nostru este să redăm ieșenilor ceea ce așteaptă și ceea ce merită: infrastructură, investiții, locuri de muncă, un mediu sigur, viziune, corectitudine, educație la orice nivel și mai ales o bunăstare pe care să o resimtă. Acum, Iașul este un oraș ținut în ceață cu un primar care dă prin gropile DNA și amenință orice tendință de dezvoltare. 

Mă simt motivat de această realizare pe linie de partid, dar  o privesc ca pe una colectivă și îi încurajez pe toți tinerii cu potențial să se implice în politică pentru a schimba comunitatea lor, fiindcă nu vârsta contează, ci să fii cel mai bun în ceea ce faci. Îi asigur pe colegii mei, dar și pe cetățeni că vom rămâne aceiași oameni care fac politică fără să falseze și că formăm o echipă imbatabilă care face diferența, nu doar de scor, ci și la capitolul materializării promisiunilor făcute. Împreună ajungem departe!”