File de somon cu Listeria, într-un hypermarket

Sharing is caring!

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat retragerea de la comercializare a produsului file de somon afumat. Specialiștii au descoperit că produsul este contaminat cu Listeria. Oamenii nu trebuie sa consume acest produs alimentar ci trebuie distrus sau adus înapoi la unitatea comercială de unde a fost achiziționat.

„Societatea NEGRO 2000 SRL procedează astăzi la retragerea de la comercializare a produsului ” FILE DE SOMON AFUMAT 140g ” urmare evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul:
– Lot 51 C / DLC 04.02.2019
– Cod EAN : 5941330014327

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastrice. Poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit”, informează Carrefour.

shares