Fii student la UAIC!

foto_studenta

Pregatiri intense in aceasta perioada la Universitatile de stat din Iasi pentru concursurile de admitere 2018. Cu o oferta bogata se prezinta si Universitatea Alexandru Ioan Cuza, care
organizeaza concurs de admitere, la cele 15 facultăți, cu 3400 de locuri la buget și aproximativ 3200 de locuri cu taxă.
La admiterea din 2018, absolvenţii de liceu vor avea de ales dintre 77 de specializări. Înscrierile se pot face si online vor face în perioada 16 – 21 iulie 2018.

La majoritatea facultăților UAIC, admiterea se face pe bază de dosar, la care se iau în calcul, cu diferite proporții, media generală la examenul de Bacalaureat și notele obținute la diverse probe din cadrul acestui examen.

Studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi au posibilitatea de a studia alături de profesori bine pregătiţi, iar datorită parteneriatelor şi relaţiilor de colaborare cu diverse
companii din Iaşi şi din regiunea Nord-Est, aceştia pot urma numeroase stagii de practică în diverse domenii sau pot face voluntariat la asociaţiile, ligile şi centrele culturale din apropierea Universității.

Diplomele emise de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi sunt recunoscute de angajatori şi de cele peste 400 de universităţi din străinătate cu care instituția are încheiate parteneriate. Cei interesati de admiterea 2018 pot afla toate informațiile legate de procesul de înscriere, condiții de admitere și numărul de locuri pe site-ul www.admitere.uaic.ro.