Fii cu ochii în 4 pe 2 roți!

foto_probike

Numarul accidentelor in care au fost implicati biciclistii ieseni este in crestere fata de prima jumatate a anului trecut, de la 52 la 68! Numai in ultimele 2 saptamani au aparut imagini in social media cu 4 astfel de accidente. Duminica aceasta, 8 iulie, Asociatia ProbikeAddiction impreuna cu Asociaţia Naţională pentru Sprijinirea Victimelor şi Prevenirea Accidentelor Rutiere ne invita i sa pedalam impreuna intr-un mars al sigurantei pe bicicleta!

Accidentele numerose din ulltima perioada in care au fost implicati biciclistii in judetul Ias i-a determinat pe cei de la ProbikeAddiction sa raspunda prezent invitatiei de a fi coorganizatorii campaniei „Fii cu ochii in 4 pe doua roti”.

Marsul „Fii cu ochii in patru pe doua roti” va incepe duminica aceasta, 8 iulie, la ora 10.00 din fata Primariei Iasi. Campania isi propune constientizarea biciclistilor cu privire la regulile de circulatie, importanta unei echipari corespunzatoare atat a biciclietei, cat si a biciclistului, precum si respectarea unei conduite potrivite in trafic – toate menite sa sporeasca siguranta deplasarii pe bicicleta. Intre timp, fiti cu ochii in 4 pe doua roti!