Fetita din Suceava ranita in accidentul de miercuri este in stare foarte grava

accident suceava

Fetita de 1 an si 4 luni lovita de un autoturism impreuna cu mama ei, pe trecerea de pietoni de langa Tribunalul din Suceava ramane in stare foarte grava. Miercuri seara a intrat in stop cardio respirator iar medicii au stabilizat-o in urma manevrelor de resuscitare. Ea are hemoragie cerebrala si mai multe contuzii hepatice si pumonare.

In urma accidentului caruciorul in care se afla a fost proiectat la 40 metri de trecerea de pietoni. Medicii de la Suceava au incercat sa o transfere pe fetita la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi insa clinica a refuzat sustinand ca nu are un medic de garda specialist.

In aceste conditii, micuta va fi transferata la Spitalul Marie Curie din Capitala. Tanarul de 26 ani din Mitocu Dragomirnei care a produs tragicul accident a fost arestat preventiv pentru 30 zile fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Barbatul avea viteza mare atunci cand le-a lovit pe trecerea de pietoni pe jandarmerita din Falticeni si fiica acesteia. Intre timp, colegii femeii strang bani pentru a ajuta familia in aceasta perioada dificila.