Fetița de 9 ani care s-a înecat în piscina din curte este în stare foarte gravă. Managerul Spitalului de Copii Iași: „Doar Dumnezeu mai poate face ceva“

sfanta maria

Fetița de 9 ani înecată în piscina din curtea casei se află în continuare la spital, în stare gravă. Minora este internată de 4 zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria”, însă stare ei de sănătate s-a agravat.

În acest moment, fetița este intubată și inconștientă.

„Pacienta este susținută cardio-respirator, este ventilată mecanic și beneficiază de toate resursele necesare pentru menținerea stării vitale. Este într-o stare extrem de gravă, cu prognosticul rezervat. Având în vedere că noi suntem la nivelul ATI-ului, de cel mai înalt nivel de competență și complexitate, pacienta beneficiază de toate specifice terapiei intensive pentru susținerea funcțiilor vitale. Echipa medicală a aplicat toate metodele de tratament și din acest moment, doar Dumnezeu mai poate face ceva în plus față de ceea ce se aplică la momentul actual.”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.