Fetiță abuzată sexual de tată și de cei trei frați

O fetiță din Botoșani a trecut prin chinuri groaznice, după ce a fost abuzată sexual chiar de cei care trebuiau să o apere.

Timp de doi ani minora ar fi fost violată în repetate rânduri de propriul tată în vârstă de 41 de ani şi de cei trei fraţi ai ei în vârstă de 17, 19, respectiv 20 ani. După ce întreaga poveste a ieșit la iveală, polițiștii i-au reținut pe cei patru și urmează să fie prezentați în fata instanței.

„Din probatoriul administrat până în acest moment a reieșit faptul că bărbatul în vârstă de 41 de ani ar fi atins-o în mod frecvent în zonele intime pe fiica sa minoră, în potriva voinței acesteia. În aceeași perioadă, cei trei tineri, prin constrângere și violență, ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale cu minora. Toate persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore și ulterior arestate preventiv pentru 30 de zile. Cercetările fiind continuate sunt aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol”, a precizat Delia Nenișcu, purt. cuv. IPJ Botoșani.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!