Festivalul Industriilor Creative, la ediția a XI-a

275637451_1818128785052718_3236626331936347743_n

In acest weekend a avut loc a XI-a editie a Festivalul Industriilor Creative organizat de Kasta Morrely. Pe parcursul celor 3 zile au avut loc o serie de evenimente internationale: Teatru de Moda, Targul Moda pentru Maine si Ziua Copiilor la Moda.

La Kasta Morelli Fashion Week au fost prezentate in premiera creatii ale designerilor romani, dar si internationali, iar in semn de solidaritate fata de cetatenii din Ucraina, a fost prezent designerul ucrainean Oksana Mukha.

Diana Morelli – presedinte Kasta Morrely: Activitatea preferata a publicului iesean Kasta Morelli Fashion Week, care tot la fel s-a desfasurat pe parcursul celor trei seri cu o selectie in premiera de colectii ale designerilor romani, designeri internationali si, tot la fel, am avut si cateva prezentari deosebite ale colectiilor sustenabile.

Ana Crudu – Presedinte Asociatia Blessing Hearts: Au fost designeri si din tara, si din Ucraina, in fiecare seara, sub egida #StandwithUkrain si au fost si din Olanda, si din Tunisia si foarte multi, bineinteles, designeri romani, cunoscuti sau mai putin cunoscuti abia la inceput de drum.

In cadrul Teatrului de Modă au fost prezentate tendințele primavara/vara 2022 si ale anului 2023, creatii de arta vestimentara, moda sustenabila si colectii fashion glamour ale unor designeri in ascensiune din domeniul modei.

Diana Morelli – presedinte Kasta Morrely: Am avut sute de creatii si expozitii creative ale designerilor romani, ale designerilor internationali si creatori de moda sustenabila.

Festivalul Industriilor Creative – Kasta Morrely Fashion Week se desfășoară în cadrul proiectului internațional „Sustenabilitatea Modei în lumina reflectoarelor, noi trenduri de Învățare Interculturală” co-finanțat prin Programul Europa Creativa al Uniunii Europene, cel mai important program european dedicat sprijinirii domeniilor creative, culturii și audiovizualului.