Fermierii botosaneni au asteptari mari de la Valeriu Iftime

Majoritatea fermierilor din județul Botoșani l-au votat pe Valeriu Iftime iar acum au așteptări mari de la viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani. Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis a anuntat ca fermierii isi doresc o alta politica Agricola care sa aduca avantaje judetului si oamenilor.

Fermierii din Botosani au preferat sa voteze cu un om de afaceri de success decat cu un politician de cariera. Cu toate acestea, in campanie, candidatul PSD, Lucian Trufin a mizat mult in Campania electorala pe un discurs despre agricultura.

Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis: „Fermierii au votat cu Valeriu Iftime pentru își doresc un altfel de politică, mă refer la politica agricolă. Nouă chiar ne dă încredere Valeriu Iftime. Trebuie făcută o politică agricolă care să aducă avantaje județului, fermierului și inclusiv cetățeanului din judetul nostru„.

Potrivit fermierilor, Lucian Trufin care a pierdut batalia la Consiliul Judetean Botosani la o diferenta foarte mica de voturi a avut sansa sa demonstreze sprijinul fata de acestia in mandatele petrecute in Parlament.

Bătălia s-a dat în funcție de credibilitate. Lucian Trufin a avut posibilitatea să demonstreze și vorbim de două mandate în Parlamentul României. Cred că fermierii au simțit că nu este ceea ce trebuie pentru județul Botoșani și s-au orientat către Valeriu Iftime, pentru că este un om care a reușit în viață”, a mai spus acesta pentru Botosani Online.

Valeriu Iftime a castigat alegerile la Consiliul Judetean Botosani la doar 3 luni de la intrarea in politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *