„Ferestre către suflet”, la INIMO – dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul în bine!

Dan Damaschin

„Ferestre către suflet”, la INIMO – dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul în bine!

Ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii „Ferestre către suflet“ este dedicată festivalului INIMO la care vor participa cei mai iubiţi artişti ai momentului, festival organizat la Iaşi de Asociaţia „Glasul Vieţii” şi părintele Dan Damaschin, invitatul emisiunii de azi. Banii adunaţi în cadrul acestui festival vor fi folosiţi pentru a pregăti de şcoală nu mai puţin de 10.228 de copii sărmani.

Iată programul INIMO:

Vineri, 19 august, vă veţi bucura de spectacole susţinute de Fanfara de la Chetriş, Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”, Adriana Ochişoru, Plăieşii, Provincialii, Damian Drăghici & Brothers, Direcţia 5, Andra.

Sâmbătă, 20 august, vom avea din nou teatru cu Universitatea „George Enescu”, vor urca pe scenă şi vor face senzaţie Corul de copii al Ateneului Naţional din Iaşi, Circul de Stat Chişinău şi aceeaşi renumită Fanfară de la Chetriş. Iubitorii e folclor îi vor asculta pe Mioara Velicu şi Rapsozii Botoşanilor. Iar spre seară vor încinge atmosfera Annes, Ana Beregoi, Iuliana Beregoi, Taxi, Vunk, Smiley, DJ Mandu.

Duminică, 21 august, nu vor lipsi spectacolele de teatru, nici cele de folclor susţinute de ansambluri, dar şi de cunoscuţii interpreţi Laura Lavric, Gelu Voicu, Carmen Macovei. Circul de stat Chişinău va avea o nouă reprezentaţie. Copiii vor avea cea mai mare bucurie când vor cânta şi vor dansa împreună cu cei de la Gaşca Zurli. Iar seara care va încheia prima ediţie a festivalului INIMO va fi una memorabilă, cu The Motans, Feli, Connect-R şi Ştefan Bănică pe scenă.

– „Taxa de intrare” este reprezentată de o donație în baza căreia primiţi o invitație. Vă distraţi, dar şi ajutaţi!
– Vă reamintim că intrarea este liberă pentru copiii sub 14 ani, pentru zeciştii de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, pentru persoanele cu dizabilităţi şi pentru familiile cu mulţi copii.
– Unde găsiți invitațiile? La Biserica Maternităţii „Cuza Vodă” şi la cele 12 corturi care au împânzit oraşul Iaşi. De asemenea, le puteţi procura şi online de pe www.inimo.ro.