Fenomen rar, vizibil o data la 4 ani. Mihai Chirica a iesit pe teren la inspectat lucrari

Fenomen rar, vizibil o data la 4 ani. Mihai Chirica a iesit pe teren la inspectat lucrari. Dupa zona Bucium, primarul a trecut prin Podu Ros

Fenomen rar, vizibil o data la 4 ani. Mihai Chirica a iesit pe teren la inspectat lucrari

Mare le-a fost mirarea iesenilor sa-l vada pe primarul Mihai Chirica, in teren, acolo unde ar fi fost nevoie de prezenta dumnealui in ultimii 8 ani. Dupa ce a terminat de dezvelit toate busturile din oras si a finalizat participarile la evenimentele de interpretare lirica, edilul a inspectat pe teren lucrarile de reabilitare a Bulevardului Socola.

CITESTE SI: Mihai Chirica ridica din umeri in privinta numarului mare de masini inmatriculate in Iasi: „Ce este de facut?”

Altadata, edilul isi posta pe pagina personala de Facebook obisnuitele fotografii cu ghiocei si cu florile de pe Bvd. Stefan cel Mare dar astazi, Mihai Chirica a aratat ca un primar adevarat, la o discutie cu un subordonat de la Citadin despre interventia dintre Podu Ros si intersectia cu Bvd. Nicolae Iorga.

„Lucrările se vor face pe întreaga lungime şi lăţime a bulevardului (din bordură în bordură), prin operaţiuni de frezare, ridicare şi reparare a tuturor canalelor din carosabil şi reparare cu covor asfaltic. Pentru a nu perturba foarte mult traficul, funcţie de condiţiile meteorologice, echipele de la Citadin vor lucra cu precădere în timpul nopţii. Dacă vremea o va permite, lucrările vor dura cel mult două săptămâni”, a mentionat Mihai Chirica.

La fel de unica a parut si vizita primarului din aceasta saptamana, in zona Bucium. Dupa ce a ignorat ani de zile problemele oamenilor din aceasta zona, edilul a luat la pas cateva stradute.

„Nu înțelegeam eu de ce am văzut pe șoseaua Bucium, o mașină de curățat străzile. A fost prima oară când am văzut așa ceva pe aici și credeam că s-o fi pierdut. Acum, văzând postarea cu «vizita» domnului «premar», are sens… Noroc că nu e primăvară, că altfel ieșeau la vopsit frunzele și iarba cu verde”, a scris un iesean.

Tot in an electoral, se lucrează intens la reabilitarea spaţiilor verzi, modernizarea aleilor dintre blocuri şi amenajarea de noi locuri de parcare în cartierul Tătăraşi, în zona bd. Vasile Lupu.

„Astfel de lucrări vor avea loc în toate cartierele oraşului. Vom lucra nu doar pe bulevardele şi străzile principale, ci vom interveni şi între blocuri. În paralel, am dispus companiilor care au câştigat contracte de modernizare şi reabilitare a străzilor şi trotuarelor din oraşul nostru să trimită echipele în teren şi, pe cât posibil, să finalizeze lucrările cât mai repede”, a adaugat Mihai Chirica.

Asadar, cum alegerile vor avea loc in luna iunie iar campania electorala incepe in luna mai, iesenii spera ca vremea sa tina cu ei, pana cand nu-i trece primarului cheful de munca. „Se cunoaste ca vin alegerile, vad ca se agita muncitorii de colo colo. Altii au tehnologie, noi tot cu maturoaie si lopeti dar macar sa nu se dezumfle dupa alegeri”, a remarcat un iesean.

Va reamintim ca, iesenii din zona CUG au fost nevoiti sa astepte un an de zile vizita in teren a lui Mihai Chirica, pentru a fi rezolvata problema TIR-urilor parcate la bordura, care blocau traficul la iesirea din oras, in asteptarea indeplinirii controalelor vamale. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Foto: Mihai Chirica/Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *