Femeie imobilizată, pipăită de un paramedic SMURD chiar în ambulanţă. Bărbatul a şters înregistrările video pentru a nu fi prins

Un paramedic de la SMURD din cadrul ISU – Bucureşti este acuzat de agresiune sexuală după ce în luna iunie a profitat de incapacitatea unei paciente pe care a pipăit-o în ambulanţă. Acesta este acum arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

El este acuzat că ar fi pipăit o femeie în timp ce o transporta cu autospeciala la spital şi, pentru a nu fi prins, a şters imaginile surprinse de camerele de supraveghere din maşină.

„S-a reţinut că la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală. De asemenea, pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, inculpatul a şters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii şi disponibilităţii acestora”, transmite DIICOT într-un comunicat de presă.

Bărbatul este inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi alterarea integrităţii datelor informatice. Ulterior, la 4 august, un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Bucureşti a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *