Femeia violata la Cozia si-a retras plangerea

Sharing is caring!

Femeia care a reclamat ca a fost violata la Cozia si-a retras plangerea. Victima si presupusul violator s-au cunoscut pe Internet si dupa ce barbatul s-a intors in tara, femeia s-a deplasat la stana acestuia pentru a se intalni.

Duminica noaptea, femeia din Iasi a sunat la 112 si a reclamat ca este violata, dupa care apelul s-a intrerupt. Politistii au inceput atunci cautarile. Barbatul a fost gasit pe dealurile comunei Cozia. La fata locului au fost trimisi politisti de frontiera cu camere de termoviziune, jandarmi si pompieri.

Anca Vijiac, purt. de cuv. IPJ Iasi: “Politistii din cadrul sectiei de Politie Rurala Raducaneni au identificat si condus la cercetari un barbat banuit de comiterea infractiunii de viol. Acesta a fost depistat la aproximativ 1,5 km distanta de stana unde locuia. De asemenea victima a fost depistata dupa cateva ore de cautari. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Cautarile au fost efectuate cu sprijinul politistilor de frontiera echipati cu o camera de termoviziune, al janadarmilor, al reprezentantilor ISU si al voluntarilor“.

shares