FC Botoșani l-a vândut și pe Golofca

fc-botosani-reunire-lot-golofca-845x475

Valeriu Iftime a acceptat până la urmă oferta venită de la CFR Cluj și l-a vândut pe atacantul Cătălin Golofca. Suma pe care o va încasa FC Botoșani este mult mai mică decât a cerut Iftime inițial.

CFR Cluj a făcut o ofertă de 200.000 de euro plus 15% dintr-un viitor transfer. Inițial, patronul FC Botoșani a refuzat oferta dar după ce a mai negociat cu clujenii și a discutat cu Golofca, a decis să accepte transferul. El spune că a discutat cu Marius Croitoru și că are soluții de înlocuire a atacantului plecat la CFR Cluj.

„Am acceptat până la urmă să-l vindem pe Golofca la CFR. Ieri am spus că nu accept oferta dar cei de la CFR au insistat. A insistat și Cătălin. Am mai negociat cu CFR și am acceptat. Sunt niște bani care intră în club dar m-am gândit și la jucător. E o șansă pentru el să joace în cupele europene. Nu pot spune suma transferului dar e mai puțin de 500.000. Am vorbit cu Marius (n.r. Croitoru) și nu rămânem descoperiți. A venit Moussa și va mai veni încă un jucator”, a spus Valeriu Iftime.

În contul FC Botoșani vor intra aproape 300.000 de euro.