FC Botoșani – Gaz Metan. L. Ciobotariu: „Vrem să câștigăm. Jucăm în fața propriilor suporteri”

liviu-ciobotariu

După victoria de la Călărași, FC Botoșani a scăpat de emoțiile retrogradării. Antrenorul Liviu Ciobotariu încearcă să-i țină motivați pe elevii săi și le-a cerut să joace pentru suporteri și să câștige meciul cu Gaz Metan.

„Ne așteaptă un joc important, un joc greu, împotriva echipei de pe primul loc. O echipă cu jucători buni, nu este întâmplător că se află pe prima poziție. Pentru noi este foarte important să reușim să ne revenim din punct de vedere fizic. Am avut o deplasare grea la Călărași. Trebuie să fim pregătiți mental pentru că este greu să treci în două zile de la o stare la alta. Este un meci al orgoliilor, ne dorim foarte mult să câștigăm. În două partide jucate cu ei, nu am reușit decât un egal acasă. Suntem pe un drum bun, vrem să avem continuitate. În ultimele trei-patru partide am făcut jocuri bune, rezultate pozitive și ne dorim să avem continuitate”, a spus Liviu Ciobotariu.

„Am vorbit ieri cu jucătorii, le-am spus că trebuie să rămânem concentrați. Încă nu s-a terminat campionatul. Vrem să terminăm pe o poziție cât mai sus. Chiar dacă matematic nu suntem salvați, avem o liniște a diferenței de puncte dintre noi și locul de baraj. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, lumea așteaptă mult de la noi pentru că am arătat că jucăm un fotbal bun. Nu mai este acea presiune de care vă vorbeam dar în niciun caz nu va fi relaxare. Vrem să câștigăm, să avem puncte”, a mai spus tehnicianul botoșănean.