Fata găsită moartă, sub o bancă, în Mangalia avea 18 ani și era din Vaslui. Adolescenta ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă, cu care a mers la mare să lucreze

Crimă oribilă pe litoral. O adolescentă desfigurată în bătaie a fost găsită fără suflare într-un parc, aproape de plaja din Mangalia.

Apar noi detalii în acest caz tulburător. Potrivit unor surse apropiate anchetei, fata ar fi fost ucisă de prietena ei cea mai bună. Cele două veniseră să muncească pe litoral şi lucrau ca şi cameriste la un hotel din zonă. Conform aceloraşi surse, cele două femei s-au luat la ceartă şi totul a degenerat. Fata avea 18 ani și era din județul Vaslui.

Sub o bancă a fost găsită fata. Cel care a găsit-o în parcul din Mangalia este un pescar care trecea pe aici puţin după ora 5 dimineaţa. Omul a descoperit-o, a văzut-o, s-a speriat şi a sunat imediat la 112. A descris faptul că a văzut că stătea ghemuită.

Din primele informaţii victima nu a fost ucisă aici, ci adusă. În parc sunt foarte multe camere de supraveghere pe ale căror imagini s-ar fi observat mai multe persoane dubioase care ar fi purtat cagule. Ba mai mult, în această zonă avem un loc de joacă pentru copii, sunt foarte multe blocuri în apropiere, precum şi un complex sportiv, fiind şi în apropierea falezei.

Localnicii ne-au spus că nu au auzit nimic, nici zgomote, nici ţipete ceea ce duce către ipoteza faptului că această fată ar fi fost adusă şi nu ucisă aici. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat cu această fată şi cum s-a ajuns la această tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *