Fată din Neamț, la spital după ce a vrut să coboare pe geamul internatului pe o sfoară făcută din șireturi. Ar fi consumat înainte și alcool

O elevă de 17 ani din Neamţ a ajuns la spital, după ce s-a prăbuşit de al etajul al doilea al unui internat. Fata încercase să coboare în miez de noapte pe o sfoară improvizată din şireturi, s-a dezechilibrat, apoi a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri. 

Totul s-a întâmplat în noapte de 24 ianuarie, în jurul orei 01:15, când polițiștii din Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de la înălțime. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, minora în cauză se afla cazată la internatul unei unități de învățământ din municipiul Roman. În jurul orei 01:10, folosindu-se de legături improvizate din şireturi, aceasta ar fi încercat să coboare de la etajul doi al internatului, dezechilibrându-se și căzând în zăpadă. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fata ar fi consumat înainte şi alcool. A fost dusă la spitalul din Roman, primă data, fiind diagnosticată cu politraumatism prin cădere de la înălțimea de aproximativ 5 metri, apoi transferata la Spitalul din Iași.

Întâmplarea vine la doar câteva zile după ce o fată de 17 ani din Sibiu a încercat să coboare pe geamul internatului cu o prietenă pe o sfoară improvizată din cearşafuri, apoi a căzut şi şi-a luxat piciorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *