Fata din Harlau, violata ani la rand de tatal, sau a incercat sa se sinucida

O tanara de 16 ani din Harlau a incercat sa se sinucida dupa ce a fost violata timp de 4 ani de zile chiar de cel care ar fi trebuit sa o protejeze. Adevarul a iesit la iveala in urma cu cateva zile dupa ce fata ar fi luat o punga de pastile pentru a-și pune capat zilelor.

Prinsa insa de o matusa, tanara a inceput sa povesteasca calvarul prin care a trecut. Se pare ca tatal copilei ar fi profitat de faptul ca mama este plecata in strainatate si a inceput sa-si abuzeze fiica pe vremea cand aceasta avea doar 12 ani. Doi ani mai tarziu, individul ar fi inceput sa o filmeze si pe mezina familiei, o fetita de doar 9 ani la vremea respectiva.

La un moment dat fratele mai mare al fetelor ar fi observat ce se întâmplă şi ar fi încercat să stea de vorbă cu tatăl însă acesta l-a bătut. Din acel moment copii au fost ameninţaţi cu moartea, motiv pentru care nu au discutat cu nimeni despre ceea ce li se întâmplă.

Dupa cele intamplate, matusa a anuntat mama copiilor care s-a intors in tara si a depus plangere la politie iar barbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *