Video | Fara permis si cu numere false implicat in accidentul din Pacurari. Soferul este cautat de Politie

WhatsApp Image 2021-08-10 at 11.26.28

Astazi a avut loc un accident rutier pe Strada Moara de Foc iar unul dintre soferii implicati in coliziune a fugit. Doua autoturisme s-au tamponat pe fondul neacordarii de prioritate iar unul dintre soferi a fost ranit. Celalalt conducator auto a fugit de la locul accidentului iar la scurt timp politistii au stabilit identitatea soferului.

In urma verificarilor in bazele de date, a rezultat ca acesta nu detine permis de conducere, iar numerele de inmatriculare ale autoturismului sunt false. Tanarul de 18 ani care a provocat accidentul din Păcurari este din Bals şi acum este căutat de poliţie. Maşina pe care o conducea era furată dintr-un judeţ vecin, iar numele de înmatriculare furate din Paşcani. Judecatoria Harlau a emis in data de 3 august un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru infractiuni de furt calificat si evadare.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului, conducerea unui auto fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui auto cu numar fals de inmatriculare.