Familia tânărului mort la Lețcani este încă în stare de șoc. Aceștia au aflat din presă de cele întâmplate

Durere fără margini în Hodora, satul natal al tânărului de 19 ani, mort în accidentul de la Lețcani. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus acasă de la Institutul de Medicina Legala, în sicriu alb. Părinții și familia l-au așteptat la poartă. Tânărul obținuse luni permisul de conducere și a ieșit la plimbare cu alți doi prieteni, pentru a sărbători reușita. L-a lăsat să conducă pe prietenul lui, care din teribilism și sub influenta alcoolului a produs o tragedie.

Tânărul, student la o facultate din Iași era așteptat acasă de părinții săi pentru a se bucura împreună de marea reușită a acestuia, și anume, obținerea permisului de conducere. Din nefericire, soarta a avut alte planuri pentru el, tânărul întorcându-se acasă pentru ultima oară într-un sicriu alb. Familia și apropiații sunt încă șocați de cele întâmplate și nu le vină să creadă că toate visele și planurile tânărului s-au sfârșit brusc.

„Sunt într-o stare dezastruoasă. Mai era o fată de 30 de ani, băiatul de 20 de ani împlinea, pe 26 iunie ar fi împlinit 20 de ani. Informația a venit direct de pe Facebook. Vă dați seama că a fost dezastru. Noi urmăream filmulețul, am văzut știrea că a fost un accident la Lețcani și în următoarea secundă a apărut poza lui. Prima dată am crezut și am sperat să fie o știre falsă.” a declarat mătușa băiatului.

Și comunitatea este șocată de vestea primită.

„De mic copil îl știu, băiat bun. Am și eu copii, de o seamă cu el, poate mai mari. ” a mai spus un vecin.

„Era un copil exemplu, era un copil bun. Ce-și dorea el cel mai mult? Să ajungă sus, cât mai sus, era un copil foarte ambițios și muncitor. L-am văzut sâmbătă, a fost la făcut baloți și l-am văzut și chiar m-a salutat.” ne-a povestit o rudă.

Șoferul mașinii era un fost coleg de liceu de-al victimei și lucra la amenajări de grădini alături de prietenul său care a decedat. Bărbatul este căsătorit și are un copilaș de 4 ani. Soția sa este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vecinii tânărului de 22 de ani îl știu drept un om liniștit și la locul lui.

Nu prea bea, de obicei nu. E un băiat cuminte, are copil, are familie, sunt tineri, au muncit și și-au cumpărat mașina din banii lor, se duc la muncă.” a declarat vecinul șoferului vinovat.

Șoferul vinovat de accidentul rutier de la Lețcani a fost reținut de polițiștii ieșeni. Acesta avea o alcoolemie de 1,82 în sânge. Fără nicio remușcare, după accident, când a fost scos din mașină de către martori, acesta a dat vina pe prietenul său mort, și a insinuat că victima s-ar fi aflat la volanul mașinii, nicidecum el.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!