Familia lui Pele petrece Craciunul in spitalul unde este internat legendarul fotbalist

3501206-71371288-2560-1440

Membrii familiei și-au petrecut duminică dimineața de Crăciun la spitalul din Sao Paulo, unde legendarul fotbalist se luptă cu agravarea cancerului, precum și a problemelor renale și cardiace, potrivit unei postări pe rețelele sociale a fiicei sale.

Fanii jucătorului, considerat de mulți cel mai mare din toate timpurile, și-au exprimat speranța pentru recuperarea lui de când a fost internat la Sao Paulo la sfârșitul lunii noiembrie.

La scurt timp după miezul nopții, la începutul zilei de Crăciun, fiica lui Pele, Kely Nascimento, a postat o poză cu soția fotbalistului, Marcia Aoki, și cu alți membri ai familiei adunați la Spitalul Albert Einstein unde este tratat. Pele nu era vizibil în imagine.

„Aproape toți. Crăciun fericit. Recunoștință, dragoste, unire, familie. Esența Crăciunului. Vă mulțumim tuturor pentru toată dragostea și lumina pe care ni le transmiteți”, a scris Kely.

Miercuri, spitalul a anunțat că, cancerul de colon al lui Pele prezintă „progresie” și că are nevoie de „îngrijiri mai extinse pentru a trata insuficiența renală și cardiacă”.

Edinho, fiul lui Pele – care a fost numit recent antrenor al clubului de fotbal brazilian din Serie B, Londrina, a ajuns în Ajunul Crăciunului la centrul medical, unde s-a alăturat surorilor sale Kely și Flavia Nascimento.

El a postat pe Instagram o fotografie în care îl ține de mână pe starul fotbalului, subtitrând: „Tată… puterea mea este a ta”.