Familia Alexiei, tânăra cu brațele replantate: „Nu mai avem bani, am vândut tot”

Tatăl Alexiei, tânăra căreia medicii din Iași s-au luptat 20 de ore pentru ai replanta brațele se chinuie să plătească zilnic pentru ședințele de recuperare ale fetei. Familia spune că a vândut tot ceea ce a agonisit de-a lungul timpului pentru ca Alexia să își poată reveni.

Tatăl Alexiei, tânăra căreia medicii din Iași s-au luptat 20 de ore pentru ai replanta brațele se chinuie să plătească zilnic pentru ședințele de recuperare ale fetei. 

Deși medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele ei de recuperare, iată că fata de 15 ani a uimit pe toată lumea, după ce a început să-și miște, din nou, mâinile.

Toți au catalogat asta ca fiind o minune, însă puțini sunt cei care știu că aceste miracol este posibil nu doar intervențiilor chirurgicale, ci și a recuperării grele, dar și foarte costisitoare pe care fata o urmează zi de zi.

Fac eforturi pentru ca fata să își revină

Cum a ieșit din spital, Alexia a început recuperarea, care este nu doar un proces lung și greu, ci și foarte scump. În fiecare zi, familia fetei de 15 ani trebuie să scoate sute de lei.

O perioadă au putut să o susțină, căci au vândut, fără să stea prea mult pe gânduri, toate bunurile de valoare pe care le dețineau.

„Recuperarea fiicei mele costă cam 150 de lei pe oră, la o clinica privată, mergem în trei locuri diferite, ea face câte 4-6 ore de fizioterapie, zilnic. 

Ar costa cam 900 lei pe zi, dar la două ore suntem taxați doar una”, a declarat tatăl Alexiei.

Adolescenta va fi din nou supusă unei intervenții chirurgicale

”Nu prea mai avem bani, am vândut cam tot, și mașinile pe care le aveam, am vândut și rulota.

Am mai primit ceva și din donații, s-au mai strâns, dar tot mai avem nevoie de bani pentru tratamentul ei”,  a mai adăugat tatăl Alexiei pentru  Impact.ro.

Adolescenta de 15 ani se simte pe zi ce trece tot mai bine, iar recuperarea ei este lentă, dar sigură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *