Facultatea de Agricultură a USV Iaşi a participat la „INDAGRA”, cel mai complex eveniment agricol din România

O delegaţie a Facultăţii de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii (USV) Iaşi s-a deplasat în aceste zile la Bucureşti, unde a avut loc „INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023”, expoziţia ce prezintă cele mai noi tendinţe din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei.

La finalul lunii octombrie, ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, a organizat „INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023”, cel mai important concept de networking agricol şi alimentar din România.„INDAGRA” a reprezentat oportunitate pentru profesori şi studenţi de a se întâlni cu parteneri de afaceri, clienţi actuali şi potenţiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business şi într-un mediu profesionist.

Companii din toată lumea au participat la eveniment

Peste 550 de companii din sectorul agricol şi alimentar au participat la ediţia de anul acesta, suprafaţa expoziţională ocupată la interior şi exterior fiind de peste 30.000 mp. La „INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023” au fost prezente 23 de ţări: Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Sud, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Liban, Marea Britanie, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina şi Ungaria, evenimentul înregistrând un grad de internaţionalizare de 38%.

„«INDAGRA & INDAGRA FOOD» este mult mai mult decât un simplu concept expoziţional. Este o platformă dinamică care serveşte ca un adevărat hub de afaceri, unde experţi din industrie se întâlnesc pentru a testa tehnologii top din sectorul agricol şi alimentar şi cel mai important: pentru a face schimb de know – how. Expoziţia promovează practicile agricole durabile care respectă mediul înconjurător, tehnologiile moderne care ajută fermierii să-şi gestioneze eficient resursele şi să-şi optimizeze activitatea agricolă, iar «INDAGRA FOOD» impulsionează dialogul şi cooperarea dintre cei implicaţi în procesul de producţie, distribuţie şi procesare a alimentelor şi instituţiile cu rol de decizie sau profesionişti renumiţi din acest sector”, a scris Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Tehnologiile viitorului au fost aduse în prim plan

„INDAGRA 2023” a adus aduce în prim plan tehnologiile viitorului din sectorul agricol şi inovaţiile din horticultură, viticultură şi zootehnie, şi este dedicată atât companiilor de profil din România, cât şi celor din străinătate. La târg au fost prezenţi antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători şi importatori din domeniul agricol, studenţi la facultăţi cu profil agricol şi agroalimentar, reprezentanţi ai instituţiilor publice, precum şi publicul larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *