Factură de infarct pentru o familie. Le-a fost tăiat curentul, iar acum copiii îşi fac temele la lampă

Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Peste 16 mii de lei aveau de achitat oamenii şi pentru că nu au făcut-o, de o săptămână le-a fost decuplat curentul de către angajaţii distribuitorului de energie. 

Asta fără nicio explicaţie…deşi familia a făcut numeroase sesizări telefonice, online, au fost chiar şi la sediul societăţii, iar pentru că nu au mai ştiut ce să facă, au apelat la un avocat. 

În urmă cu doi ani, familia Evi, din satul Folt, a observat că primeşte facturi mari la curent, aşa că a sesizat distribuitorul de energie. Au solicitat o verificare, însă de-abia peste 8 luni le-au schimbat contorul. De atunci n-au mai primit facturi până în noiembrie, anul trecut, când au avut parte de o surpriza…

Aveau de plată peste 16 mii de lei. După numeroase sesizări la care nu au primit niciun răspuns, acum o săptămână au venit câţiva angajaţi, care au intrat pe proprietatea omului şi au tăiat curentul.

Oamenii încearcă cu greu să se descurce acum fără curent, adică fără frigider, televizor, boiler, calculator sau lumină în casă.

Reporterii au încercat să ia legătura cu distribuitorul de energie, au avut parte de o conversaţie cu un robot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *