„Fabrica” de copii din Grecia. Tinerele erau păcălite să-şi vândă ovulele, fiecare bebeluş „costa” până la 120.000 de euro. Două românce, arestate

Rețea de trafic de bebeluși în Grecia, cu ramificații până la noi în ţară. Nouă persoane au fost arestate până acum. Printre ele, şi două românce. O gravidă şi o femeie care se ocupa cu recrutarea victimelor. Anchetatorii eleni vorbesc de o adevărată fabrică de copii. Sute de tinere au fost păcălite să-şi vândă ovulele ori să-şi închirieze pântecul pentru copiii unor străini. Pentru fiecare bebeluş născut, clienţii plăteau până la 120.000 de euro

Anchetatorii greci vorbesc de comerţ cu copii şi trafic de bebeluşi. Cuplurile plăteau pentru a-şi împlini visul de a avea un copil între 70 de mii și 120 de mii de euro.

PauseUnmute

Loaded: 38.78%

Remaining Time -3:02Picture-in-PictureFullscreenVEZI ȘI

 „Nu-mi vine să cred nici acum”. Oameni împietriți…

 Protestarii de la Finanţe ameninţă că blochează…

 Tânărul cu dizabilităţi bătut crunt de tatăl…

 Veterinar surprins când oprește ambulanța și…

 Cum a reuşit un bărbat din Ialomiţa să…

 Poliţist filmat cum rupe talonul maşinii în faţa…

Anchetatorii greci vorbesc de comerţ cu copii şi trafic de bebeluşi. Cuplurile plăteau pentru a-şi împlini visul de a avea un copil între 70 de mii și 120 de mii de euro. 

https://c230f4b838fc3f88ecc9aad8eee5a73a.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Cosmina Balint, reporter Observator: Doar în ultimele opt luni reţeaua ar fi racolat sute de femei. Anchetatorii greci au găsit până acum 98 de mame care au născut bebeluşii unor străini. Alte 71 de femei au fost păcălite să-şi doneze ovulele. 

Capul reţelei era un ginecolog grec, în vârstă de 73 de ani

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.584.2_en.html#goog_806084948

00:00

Capul reţelei era un ginecolog grec, în vârstă de 73 de ani, patronul clinicii de fertilitate. Mâna dreaptă a liderului, doctor şi el, superviza procedurile medicale şi introducea în Registrul Donatorilor documentele false pentru cei care nu îndeplineau criteriile. Un embriolog şi un biolog se ocupau de transferul ovulelor. Următorii în schemă erau cei trei intermediari – la Salonic, Atena şi România. Sarcina lor era clară. Să găsească femei vulnerabile, pe care să le convingă să-şi vândă ovulele ori copiii abia născuţi.

Cel mai adesea, tinerele proveneau din ţări balcanice și est-europene – România, Moldova, Ucraina sau Albania. Anchetatorii eleni vorbesc de o adevărată industrie a naşterii.

Sursa observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *