Extindere retea de canalizare in Lunca Cetatuii

Sharing is caring!

O noua extindere a retelei de canalizare va avea loc in Lunca Cetatuii. Proiectul a fost finantat de Fondul de Dezvoltare si Investitii si are o valoare de 13.000.000 lei. Peste 50 de strazi vor fi racordate la reteaua de canalizare.

In acest moment exista 55 de strazi din comuna, care nu sunt racordate la reteaua de canalizare. Pe langa acest proiect de amploare, primarul comunei Ciurea, Catalin Lupu mai pregateste 2 mari investitii.

“Am avut bucuria sa fiu anuntat ca in cadrul Fondului de Dezvoltare si Investitii de la nivelul Guvernului Romaniei, comuna Ciurea a primit la finantare un proiect cu o suma de aproape 13.000.000 de lei cu care vom realize o etapa a III a de canalizare in Lunca Cetatuii. Practic de la cartierul Visoianu, pana la soseaua de centura, pe partea dreapta, toata casele vor avea posibilitatea de a se racorda la canalizare. Avem 55 de strazi in aceasta zona care nu au canalizare si insumeaza aproape 18 km de canalizare. Construirea in Lunca Cetatuii si in Ciurea in curtea scolilor, a cate o sala de sport si laboratoare de fizica, chimie….practica.”, a declarat Catalin Lupu, primar Ciurea.

shares