Exterminarea dăunătorilor din spațiile de cazare – de ce este importantă (P)

exterminare

Hotel, pensiune, cabană, apartament închiriat în regim hotelier, despre orice spațiu de închiriere ar fi vorba, este important ca dăunătorii să nu fie prezenți, nu numai pentru siguranța clienților, ci și pentru reputația pe care și-o câștigă spațiul respectiv în domeniu.

O reputație bună se poate câștiga cu greu, iar uneori este nevoie de un singur șoarece sau de un singur gândac ca lucrurile să ia o întorsătură nefavorabilă. Postarea unor recenzii proaste pe site-uri dedicate sau pe rețele de socializare reprezintă una dintre modalitățile prin care se poate face acest lucru cu mare ușurință. Așadar, iată ce trebuie să faci pentru a nu avea parte de asemenea neplăceri. 

Acționează cu rapiditate pentru exterminarea dăunătorilor!

Prezența șoarecilor, a gândacilor sau a altor dăunători într-un hotel, într-o pensiune sau într-o cabană este, înainte de toate, un semn de igienă deficitară, fiind nevoie de o dezinfecție realizată în mod corespunzător. Pentru ca lucrurile să nu devină mai grave, este nevoie să acționezi rapid, astfel încât să limitezi pe cât posibil invazia. 

Cum îți poți da seama că spațiul de închiriat pe care îl ai are o problemă de acest fel? Fără a aștepta ca vreun client să se plângă de prezența unor dăunători, este important să verifici periodic starea lucrurilor. Nu numai observarea dăunătorilor este un semn important în acest sens, ci și alte aspecte – cabluri roase, pete pe cearșafurile de pat, miros neplăcut etc. 

Imediat ce ai observat că există o problemă în acest sens, este important să acționezi, deoarece dăunătorii se pot înmulți foarte repede și pot crea neplăceri mari într-un timp foarte scurt. 

Ce trebuie să faci pentru a scăpa rapid de dăunători?

Deși problema nu pare gravă la o primă privire, este posibil să te confrunți cu pericole mult mai mari. Tocmai de aceea este important să acționezi nu numai rapid, ci și eficient împotriva acestor dăunători. Astfel, este recomandat să soliciți pe cât posibil de rapid intervenția profesională a celor care oferă servicii ddd, aceștia având cele mai bune soluții pentru exterminarea rapidă a dăunătorilor. Proprietarii unor astfel de spații sunt obligați prin lege să mențină curățenia în unitatea pe care o închiriază, însă pe lângă aceasta este nevoie și de un control amănunțit în ceea ce privește posibilii dăunători, respectiv de luarea tuturor măsurilor necesare în acest sens. Mai mult decât atât, este nevoie și de menținerea standardelor de curățenie prin programarea unor sesiuni de dezinsecție și deratizare periodice, astfel încât să fie prevenite invaziile de acest fel.