Expozitie de toamna la Pleiada Boutique Hotel

pleiada

In septembrie, Pleiada Boutique Hotel, sta sub genericul “Back To Iasi. Gifts from nature”. Luna in care se deschid roadele naturii este cea mai potrivita pentru a deschide expozitia de fotografie cu moment si imagini de la vizita echipei Pleiada la serele Legumelor de acasa, la cramele Hermeziu si Cotnari.

„Este deja a VII-a expozitie organizata aici. Suntem mandri sa spune ca “Back To Iasi. Gifts from nature” este poate cea mai dinamica si mai colorata. De ce spun acest lucru, pentru ca daca noua ne place sa oferim oaspetilor nostri o experienta holistica si trasee, circuite culturale minunate, iata-ne ajunsi astazi in postura de a fi noi cei care am mers intr-un circuit gastronomic de aceasta data. Impreuna cu echipa noastra am mers la Targu Frumos, de unde ne luam niste delicioase legume, cu un gust senzational, legume pe care le puteti regasi in meniul de la Maya Fusion.” a declarat Dora Murhan, manager Pleiada Boutique Hotel.

Pleiada Boutique Hotel sustine producatorii locali folosind in meniu produsele acestora si pana la promovarea lor. Natura si darurile acesteia apar sub imagini naturale, pline de lumina si poveste.

„A fost o onoare si o placere pentru mine sa fac o sedinta foto acolo unde, insasi natura a fost regizorul principal.”, a declarat Valentin Ghiorghiu, fotograf.

Producatorii Legumelor de acasa sunt doi tineri pasionati de agricultura, Irina si Corneliu Hosliag.

„Incercam pentru a avea success sa le crestem cu simt de raspundere, acesta este primul lucru pe care il facem si punem multa dragoste in cresterea lor, iar clientii ne sustin si ne incurajeaza tot timpul si din aprecierile lor, legumele noastre au gustul de altadata, cel pe care unii l-au uitat deja.”, sustine Corneliu Hosliag, inginer horticol.

Vizita la cramele Hermeziu si Cotnari a fost realizata de catre somelierul Pleiada- Razvan Patras si Directorul restaurantului, Gabriel Zaharia. Fiecare crama are specificul ei, de la culesul struguruilor, pana la vinul din sticle.

„As dori sa multumim colaboratorilor nostril care au fost alaturi de noi si care vor fi pe tot parcursul lunii septembrie, Casa de vinuri Cotnari, Crama Grama si nu in ultimul rand Crama Hermeziu. Vom savura din licorile lor pe tot parcursul lunii. Fiecare saptamana va fi dedicata unei crame, vom incepe cu crama Hermeziu care de maine va fi alaturi de noi, ulterior Casa de vinuri Cotnari si bineintele nu in ultimul rand Grama.”, a declarat Razvan Patras, sommelier Pleiada.

Expozitia “Gifts of autumn” este cea de-a saptea, din seria expozitiilor lunare organizate de Pleiada Boutique Hotel.