Expozitia lunii august la Pleiada Boutique Hotel

August este denumita generic luna bunului-gust la Pleiada Boutique Hotel. Inspirati de personalitatile care odinioara dovedeau bun-gust si prestanta prin realizari, sungurul hotel de cinci stele organizeaza expozitia People of Yassy. Expozitia este realizata in parteneriat cu Biblioteca Central Universitara “Mihai Eminescu” din Iasi. Cele peste 25 de fotografii sunt expuse in receptia hotelului, prilej pentru oaspeti de a cunoaste istoria orasului si sub aceasta forma.

„Da, suntem mandri sa putem spune ca am ajuns, iata la a sasea expozitie organizata de hotelul nostru si pentru ca istoria Iasului este fascinanta, am gasit un motiv sa aducem la iveala, sa punem in holul hotelului Pleiada Boutique Hotel unele dintre cele mai marcante personalitati ale Iasiului, personalitati care au avut un cuvant de spus in traseul cultural si istoric al orasului nostru.”,  a declarat Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

People of Yassy reprezinta o alta pagina din istoria Iasului vechi, pe care Pleiada Boutique Hotel o propune pentru oaspetii ce ajung sa viziteze Iasul in august.

„De data aceasta suntem foarte incantati sa ii avem ca si parteneri pe cei de Biblioteca Central Universitara “Mihai Eminescu” din Iasi, oameni care s-au implicat foarte mult si ne-au ajutat considerabil in a realiza aceasta expozitie. Speram ca nu doar oaspetii hotelului nostru sa se delecteze cu ea, ci ii invitam pe aceasta cale sip e ieseni pentru ca avem certitudinea ca avem mereu multe de descoperit aici la Iasi si implicit la Pleiada Boutique Hotel.”, a completat Dora Morhan.

Expozitia va fi deschisa pe toata perioada lunii august in receptia Pleiada Boutique Hotel si contine si scurte legende despre personalitati si istoria artei fotografice.