Expotexstil, targul de imbracaminte si incaltaminte pentru ieseni

Sharing is caring!

Targul de imbracaminte si incaltaminte Expotexstil a revenit la Iasi. In aceasta perioada, expozantii se vor intrece in oferte pentru sezonul de toamna iarna. Va puteti alege imbracamintea sau incaltamintea preferata, la cel mai atractiv targ de textile. Pentru o tinuta aleasa in acest sezon, iesenii sunt asteptati la Sala Polivalenta din Iasi pana luni, 14 octombrie.

Alin Cenusa, organizator: “Targul National de imbracaminte si incaltaminte revine si in acest an la Iasi. Asa cum am obisnuit iesenii in fiecare an, toamna de sarbatorile Iasului, venim in intampinarea lor cu oferte de imbracaminte si incaltaminte. Si de aceasta data am reusit sa strangem un numar important de firme, peste 50 din toata tara ce se vor intrece in oferte pentru sezonul de toamna si iarna. Vizitatorii vor gasi haine, incaltaminte, haine de blana, haine de piele, posete, accesorii, cosmetic, deci o gama foarte larga de produse”.

Producatori, comercianti si importatori au venit in intampinarea publicului cu noile colectii de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si alte accesorii la preturi promotionale.

Alin Cenusa, organizator: “Targul se desfasoara pana in data de 14 octombrie, luni. Programul de vizitare este zilnic, intre 10:00 si 20:00. Invitam toti iesenii sa ne viziteze caci cu siguranta nu vor avea ce pierde”. 

La aceasta editie a Targului de imbracaminte si incaltaminte Expotexstil, intrarea este libera.

shares