Explozie la un Spital din Ploiești după ce un muncitor a tăiat cu flexul o țeavă aflată lângă tubul de oxigen de la Terapie Intensivă. O pacientă a luat foc

Mai multe cadre medicale, printre care managerul spitalului şi asistenta-şefă, dar şi angajaţi ai firmei care făceau lucrări au fost audiaţi seara trecută, după explozia dintr-ul salon al Spitalului Movila din Ploieşti.

O pacientă a suferit arsuri grave după ce un muncitor, care lucra la reţeaua de termoficare a spitalului, a tăiat cu flexul o ţeavă, aflată fix lângă tubul de oxigen din salon. O scânteie a produs flama. În salon s-a produs o explozie, urmată de incendiu. Mai mulţi medici au sărit să stingă flăcările care cuprinseseră patul femeii.

Din păcate, femeia de 83 de ani are mai multe arsuri pe faţă şi umăr şi a ajuns direct la operaţie. Starea ei este critică la acest moment.

În urma incidentului, autorităţile au descoperit că spitalul nu are autorizaţie de la pompieri. Poliţia a deschis o anchetă, la fel şi Inspectoratul Teritorial de Muncă. Iată şi câteva declaraţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *