Experiența unui artist cu o cursă de pe Aeroportul Suceava: „Varză. Zero barat. Muci”

avion

Liviu Teodorescu, un cântăreț român, a relatat pe rețelele de socializare despre exepriența neplăcută pe care a avut-o cu o cursă de pe Aeroportul Suceava.

„Am ajuns în aeroport ca să decolăm din Suceava, iar aici am fost anunțați nonșalant că avionul nu a aterizat aseară și că va trebui să îl luăm din Iași. Deci, vom pleca cu autocarul spre Iași, drum de 2 ore 20, ca să luăm avionul spre București. Chitaristul meu avea avion spre Ukraina, din București, unde avea alt concert, la care evident că nu va putea ajunge acum. Eu am concert în București, sper să ajung până diseară. Menționez că firma care se ocupă se zboruri nu a anunțat absolut nimic despre asta. Efectiv se știa de azi-noapte că avionul nu a aterizat pe aeroport și nu am primit niciun mail, absolut nimic. Mulțumim compania de zboruri aeriene! Varză. Zero barat. Muci”, a fost mesajul postat de Liviu Teodorescu pe contul lui de Instagram.

Așadar, artistul, alături de chitaristul său, a fost nevoit să ia autocarul și să meargă până la Iași pentru a se întoarce în capitală să își susțină concertul. Situația l-a deranjat foarte tare, mai ales că a primit notificarea despre anularea zborului, cu mult timp după.

Sursa: Botosaneanul