EXCLUSIV Posibila crima urmata de sinucidere în Protopopești. Polițiștii cercetează cazul

UPDATE: Un barbat in varsta de 62 de ani si-a ucis cu sange rece sotia apoi si-a pus capat zilelor chiar in casa in care locuiau. Descoperirea socanta a fost facuta de fiul celor doi, dascal la biserica din sat. Barbatul in varsta de 39 de ani plecase de cateva ore la biserica, iar cand s-a intors i-a gasit pe cei doi intr-o balta de sange, in bucatarie. Imediat a sunat la 112 iar zona a fost impanzita de politisti si criminalisti. Acestia cerceteaza cazul sa afle exact ce anume s-a intamplat intre cei doi.

Oana Șopu – Inspector Principal IPJ Vaslui:

„Cadavrele, ce prezintă plăgi înțepat-tăiate, au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirea cauzelor deceselor. Întrucât în cauză se pune în evidență suspiciunea săvârșirii unor infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt efectuate cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat și dispunerea măsurilor legale„.

STIRE INITIALA: O crima urmata de sinucidere a avut loc in aceasta dimineata in localitatea Protopopești din judetul Vaslui. Un barbat si o femeie, sot si sotie au fost gasitit decedati in casa in care locuiau impreuna cu fiul lor.

Politistii si criminalistii vasluieni sunt la fata locului si efectuează cercetari.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *