Exclusiv | O pacienta a medicului Tesloianu nu-si poate folosi mana dupa ce a fost operata de acesta

dan tesloianu

Apar noi marturii in cazul medicului Dan Tesloianu. Fiica unei paciente a doctorului iesean nu-si gaseste linistea dupa ce a fost operata de acesta. Femeia nu stie daca dispozitivul implantat apartine de la un pacient decedat. Intre timp, ancheta procurorilor continua, iar acestia incearca sa descopera cate persoane si-au pierdut viata in urma montarii acestor dispozitive.

Fiica unei femei in varsta de 80 de ani este ingrijorata pentru viata batranei, care a fost operata de medic in anul 2021.

„Eu ca si apartinator, nu am stiut absolut nimic. Doar mamei i s-a spus cu o zi inainte ca o sa fie operata si ca o sa-i puna un aparat la inima”, ne-a spus fiica unei paciente a medicului Tesloianu.

In urma interventiei, batrana in varsta de 80 de ani a ramas cu probleme de sanatate, conform declaratiilor fiicei sale.

„Nu poate sa-si foloseasca nici acum foarte bine mana stanga. Ea fiind stangace, nu poate sa duca lingura la gura, ii tremura tot timpul mana, deci a ramas cu un tremur. Nu se poate pieptana cu mana stanga”, ne-a mai declarat femeia.

De curand, batrana a ajuns in cabinetul medicului la un control si a fost informata ca aparatul functioneaza foarte bine si ca are o garantie de 9 ani.

Si in data de 15 februarie 2023, a fost la un control. Un control foarte superficial, eu nu l-as numi control. Eu ca si apartinator nu am avut acces, iar cand a iesit mama de la consultatie a mai asteptat putin pana mi-a adus scrisoare medicala. Mi-a inmanat hartia si mi-a spus ca aparatul merge foarte bine”, a completat fiica pacientei medicului Tesloianu.

Conform femeii, nu a oferit mita medicului si nici acesta nu a cerut.