Exclusiv: Cristian Dumitrescu, taximetristul-erou

Sharing is caring!

Va mai aduceti aminte de Florin Morariu, românul care lucra la o brutarie din centrul Londrei şi care s-a bătut cu cei trei terorişti în timpul atacului de la Podul Londrei din iunie anul trecut? Zilele acestea, un alt roman a devenit eroul Angliei. Numele lui este Cristian Dumitrescu, fostul sef al galeriei de la Poli Iasi , in prezent  sofer de taxi in Anglia si care in ultimele doua saptamani a salvat de la moarte doi englezi.

Ultima isprava a lui Cristian a avut loc acum cateva zile: a salvat dintr-un incendiu un om care, in mod normal, nu mai avea nicio sansa sa scape din iadul flacarilor. Cristian a acceptat sa povesteasca, in exclusivitate pentru Stirile Tele M, cum a decurs evenimentul care l-a facut eroul englezilor.

Pana cand au ajuns pompierii, ieseanul Cristian Dumitrescu salvase o viata. Dupa ce si-a dus clientul ramas in masina la gara, lui Cristian i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Ziarele din Anglia si intreaga comunitate il numesc pe Cristian Dumitrescu eroul curajos din Exeter .  Omul pe care l-a salvat il numeste pe romanul nostru eroul lui, cei doi s-au reintalnit in spital, ambii in calitate de pacienti.

Cristian a primit felicitari si de la firma de taximetrie la care lucreaza: este desemnat  angajatul anului. Acum doua saptamani a mai salvat o viata.  Supranumit de englezi Superman, Cristian s-a nascut in acelasi cartier din care provine si Florin Morariu, un alt iesean erou in memoria colectiva a englezilor.

Romanul-erou Cristian Dumitrescu are 42 de ani si s-a nascut in cartierul iesean Dacia. Ne inclinam!

shares