Video Exclusiv | Accident grav la Strunga soldat cu doi morti. Impact frontal intre doua masini

accident strunga

Un grav accident rutier a avut loc in aceasta seara pe drumul european 583 la Strunga. In impact au fost implicate doua autoturisme care s-au ciocnit frontal.

Traficul a fost inițial blocat dupa care s-a derulat pe un singur fir dirijat de politie. La fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de descarcerare. Din primele informatii, doua persoane au murit iar alte doua sunt grav rănite.

Ambele persoane decedate se aflau în masina înmatriculată in judetul Neamț. Un martor susține ca ambele victime au decedat la 15 minute după impact.

Accidentul s-aprodus pe fondul unui carosabil uscat cauza probabilă fiind depășirea neregulamentară, pe un sector marcat cu linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate.

„În autoturismul de Botoșani se aflau două persoane, una in vârstă de 31 de ani cu politraumatism, traumatism toraco-abdominal, traumatism bazin, fractură antebraț și o femeie, de 28 ani, cu politraumatism, fractură bazin. Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. În vehiculul de Neamț se aflau doi pasageri, primul în vârstă de 22 de ani. A decedat suferind leziuni incompatibile cu viața iar al doilea de 47 de ani, încarcerat, a murit ulterior”, a spus Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi 

Politistii vor deschide un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa si vătămare corporală din culpă.

Video: Radar Iasi Oficial