Excelență în afaceri pentru Tehnoton. Compania ieșeană este, din nou, în Topul Național al Firmelor!

Ediția aniversară cu numărul XXX al Topului Național al Firmelor s-a desfășurat sub sloganul „Economia merge mai departe”. Evenimentul a reprezentat o bună ocazie pentru companiile autohtone de a fi evidențiate și remarcate pentru contribuția adusă la creșterea economică sustenabilă a României. Prin fiecare inițiativă și proiect dezvoltat, prin fiecare loc de muncă creat, dar și prin fiecare nou produs sau serviciu, antreprenorii români aduc plus valoare comunităților locale în care își desfășoară cu succes activitatea.
Compania Tehnoton din Iași a fost premiată în cadrul Galei de Excelență, fiind distinsă cu Locul II, Capitolul Industrie, pentru fabricarea de aparate electrocasnice.
„Mulți se uită la succes cu râvnă, fără a se gândi că în spatele unui proiect care a răzbit stau ani de muncă, sacrificii și griji! Povestea Tehnoton este una scrisă de două generații, în care eu și soția mea am muncit cot la cot, fiindu-ne alături și fiica noastră care și-a dedicat o bună parte din timp pentru a găsi soluții ca această companie să meargă mai departe, să fie rentabilă, să le ofere angajaților condiții bune de lucru și să scoată pe piață produse de calitate.
Cu cât drumul ne-a fost pavat cu încercări, cu atât bucuria și recunoștința pentru ceea ce am reușit să facem au fost mai mari, iar validarea venită de la profesioniști ne ajută să știm că suntem pe o cale bună, pe care vrem să mergem an de an și să ne autodepășim. Tehnoton SA s-a aflat pe locul al doilea la nivel național în topul firmelor, clasament organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, premiu
ce ne onorează nespus și ne face să ne adunăm forțele pentru un nou an mai bun, mai solicitant probabil, dar și cu rezultate remarcabile! Tehnoton, o poveste de familie înțesată cu muncă și reușite!” a declarat senatorul ieșean Maricel Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *