Eveniment Mall Auto Back to School în siguranță!

Mall Auto_Back to School in Siguranta

2 zile de seminariidespresiguranța autocopii, sesiuni de montaj ale scaunelor de copii, simulări de accident și test drive cu zeci de modele de la Casa Auto!

Casa Auto Iași împreună cu Fundația Siguranță Auto Copii te așteaptă pe 2-3 octombrie 2021în parcul expozițional Mall Auto din Șos. Păcurari nr.177 la un eveniment dedicat Siguranței Auto pentru Copii. Timp de 2 zile poți participa la seminarii, la test drive-uri cu zeci de modele de ultimă generație de la 13 mărci reprezentate de Casa Auto, la sesiuni de montaj ale scaunului autoși cursuri de prim ajutor. De asemenea, am pregătit și simulări la impactul frontal cu manechin bebeluș în cadrul unor demonstrații practice cu simulatorul în caz de accident. Vizionează programul complet și rezervă-ți un loc pehttps://mallauto.testergrup.ro/evenimente/back-to-school-in-siguranta.

Evenimentul se desfășoară în perioada 2-3 octombrie 2021, între orele 9:00 – 18:00, în aer liber. Vor fi disponibile pentru test drive cele mai recente modele de la mărcile reprezentate de Casa Auto: Citroen, Dacia, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault.

“Sigurantarutieră se învațăîncă din copilărie! Ca să nu riscăm ca la vârstaadolescențeisătrimitem pe străziparticipanți la trafic care săîșiasumeriscuri pe care nu le pot calculacorectșisăprovoacetragedii, esteresponsabilitateanoastră ca adulțișipărințisăîiînvățămdespreacesteriscuri.Prima lecțiedespreceînseamnăsărespectămcondițiile detrafic, atâtînmașină, câtșiînafara ei, o învățăm încă de la primul drum al copilului, pe traseul maternitate – acasă.” a declarat Mirela Podea –  Director de Marketing Tester Grup.

Împreună cu partenerii noștri de la Fundația Siguranță Auto Copii am pregătit 2 zile de eveniment în care vom încerca sărăspundem celor mai frecvente întrebări pe tema deplasărilor în siguranță cu mașina, acordării primului ajutor în caz de accident, dar și cum alegi mașina de familie potrivită nevoilor tale de viitor sau actual părinte.

“Siguranțacopiilor nu trebuielăsatăexclusivînsarcina lor! Noi, părinții, suntemprimiiresponsabili de educațiaprivindsiguranțaîntrafic!Suntem o țarăcampioană la numărul de victime, iar din păcate, Româniarămânețara din UniuneaEuropeană cu celemaimulteaccidentesoldate cu victime. Alături de ceilalțimembri ai FundațieiSiguranță Auto Copiișiîmpreună cu parteneriinoștri de la Casa Auto Iași ne propunemsăoferiminformațiivalidate tehnicși medical înceeacepriveștetransportulînsiguranță al micilorșimarilorpasageriîn cele 2 zile de eveniment,”a declaratDr. Alice Dona-Mitu,FundațiaSiguranță Auto Copii

Vă puteți programa la test drive la numărul unic de contact 0232 933 sau pe pagina evenimentului, aici: https://mallauto.testergrup.ro/evenimente/back-to-school-in-siguranta.