Europol: A treia zi consecutivă cu probleme digestive pentru studenții de la Academia de Poliție, care primesc mâncare stricată

Sindicatul Europol anunță că studenții de la Academia de Poliție au avut din nou probleme digestive din cauza mâncării primite la cantină. Este a treia zi în care echipajele medicale de urgență sunt solicitate la Academia de Poliție, potrivit sindicatului polițiștilor.

”Mai mulți studenți au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare. După 3 zile de la focarul de infecție din “prestigioasa” instituție de învățământ superior, cei din minister nu au fost capabili cel puțin să le asigure asistență medicală 24/24 ore în Academie”, scrie Europol într-o postare pe rețelele sociale.

”Între resturi de construcții, inundații în camere, șobolani care mișună pe la ghene și mâncare cu viermi, așa se desfășoară procesul educațional pentru viitorii ofițeri ai MAI! Rușine, conducerii Academiei de Poliție! Rușine, MAI!”, mai scriu sindicaliștii.

63 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” au suferit o toxiinfecţie alimentară, unii dintre ei fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri, fără a fi însă internaţi, potrivit Europol.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a anunțat miercuri că face o anchetă epidemiologică, iar conducerea Academiei a spus ieri că a dispus verificări în ceea ce priveşte respectarea normelor de depozitare, de manipulare, de preparare şi servire a alimentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *