Europarlamentarul bacauan Dragos Benea spera ca Dorinel Umbrarescu sa castige licitatiile pentru autostrada Bacau – Pascani

dragos benea

Dragos Benea sustine ca autostrada A7 nu are nevoie de experimente turcesti si ar fi dorit un numar mai mic de oferte pentru cele 3 sectoare din autostrada Bacau – Pascani.

„Ca băcăuan nu cred că mai e un secret pentru nimeni cine ne-am dori să adjudece aceste contracte de lucrări. La fel, nu mai e un secret că nu cred că A7 are nevoie de experimente cu firme turceşti care se fac că fac, după ce au adjudecat contracte publice. Companiile turceşti se pot păstra pentru reconstrucția Ucrainei, iar „Autostrada Moldovei” să revină la execuție celor care au dovedit că ştiu şi pot să livreze asemenea lucrări”, a mentionat Dragos Benea.

Pentru construirea tronsonului Bacau – Pascani, in lungime de 77 kilometri s-au depus 23 oferte, un lot cu 7 oferte depuse şi două loturi cu câte 8 oferte.

Astazi este termenul limită pentru depunerea ofertelor vizând execuția lucrărilor de construire a sectorului Bacău – Focşani (96 km), al doilea tronson din A7 care traversează județul Bacău, venind din zona de sud.