Eroi în timpul liber. Incendiu izbucnit la un autoturism, stins de doi pompieri care mergeau spre muncă şi au văzut flăcările

Un incendiu care a izbucnit, marţi, la un autoturism a fost stins de către doi pompieri din Carei care se îndreptau spre unitate, cu ajutorul stingătoarelor şoferilor care treceau prin zonă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare.

Potrivit sursei citate, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Tăşnad au fost solicitaţi să intervină la lichidarea unui incendiu produs la un autoturism staţionat pe marginea drumului, intervenind cu un echipaj format din trei cadre militare cu o autospecială de stingere cu apa şi spumă.

„Ajunşi la locul evenimentului, pompierii militari au procedat pentru asigurarea măsurilor PSI, incendiul fiind deja lichidat de către plt.adj.Silaghi Alin şi soldat Paşca Darius, cadre militare ai Detaşamentului de Pompieri Carei, care se aflau în drum spre unitate. Aceştia au observat maşina incendiată şi au intervenit cu stingătoarele aflate în dotarea proprietarului autoturismului şi a altor participanţi la trafic”, precizează ISU, potrivit Agerpres.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *