Emoții la PMP, dezamăgire la Pro România

alegeri-2020-4

Partidul Miscarea Populara nu a atins pragul electoral dupa numararea voturilor din 84,91% dintre sectii. Cu un rezultat de 4,68 la suta pentru Camera Deputatilor si 4,78 % pentru Senat, PMP s-ar putea salva cu voturile din Diaspora. Traian Basescu este sigur ca voturile din Republica Moldova vor duce partidul la 5 procente. Dezamagire mare la Pro Romania, care se afla momentan la 4,22% si sanse infime sa atinga pragul electoral.

Liderul PMP Iasi, Petru Movila a votat ieri impreuna cu sotia, la sectia la care este arondat. Deputatul PMP vrea sa-si cotinua proiectele in calitate de parlamentar. In judetul Iasi, Partidul Miscarea Populara a obtinut 5,51 la suta din voturile iesenilor.

Petru Movila- deputat PMP

Candidez pentru ca avem inca foarte multe lucruri de facut. Autostrada Iasi- Tg. Mures, cel mai important proiect de infrastructura care poarta numele Petru Movila

Vreau sa ii asigur pe ieseni ca ma voi bate pentru ca acest lucru sa se realizeze. Spitalul Regional de Urgenta care este in linie dreapta, cel mai mai avansat proiect si trebuie implementat in urmatorii 4 ani. Am initiat constructia unui spital nou de boli Cardiovasculare. Este un proiect foarte important care poarta numele Petru Movila. O noua lege a sanatatii fundamentala pentru poporul român. Vedem cât de important este un sistem de sanatate bine reglementat in care si medicii, cadrele medicale si pacientii sa fie multumiti de el.

Pro Romania nu va trece pragul electoral. S-a clasat la nivel national pe locul al 7-lea cu un rezultat de 4,22 la suta din voturi.

Sorin Iacoban – candidat Pro Romania

Am votat astazi pentru o echipa de oameni priceputi care sa aduca romania in normalitate. Copii sa mearga la scoala, romanii sa mearga la serviciile lor, credinciosii sa mearga la lacasurile de cult, firmele romanesti sa prospere, iar producatorii sa isi poata vinde produsele. Am votat pentru o Romanie unita, pentru o Romanie a romanilor