Elevii de 10 ai Iașului. Bianca Luchian și Maria Zosin sunt elevele de 10 de la Racoviță

Sapte elevi din Iasi au luat zece pe linie la examenul de Evaluare Nationala. Colegiul National „Emil Racovita” Iasi a avut doua note de 10, iar peste 80 de elevi au luat peste 9,50. Iașiul este județul cu cel mai mare număr de note de 10 după publicarea rezultatelor inițiale de la Evaluarea Națională.

Bianca Luchian se numara printre cei 7 elevi care au luat nota 10 la Evaluarea Nationala. Tanara spune ca singura pregatire pe care a facut-o a fost pentru olimpiada la limba romana din clasa a VII-a la care a participat.

Bianca Luchian, eleva Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași

„Prima data nu am avut puterea sa cred. Am zis ca trebuie sa verific eu. A fost o stare asa foarte frumoasa. Abia asteptam sa vina parintii sa sarbatorim.”

Bianca spune ca in spatele oricarui rezultat sta foarte multa munca.

Bianca Luchian, eleva Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași:

„O muncii ca o confirmare a faptului ca daca imi propun chiar pot sa duc acel lucru la bun sfarsit si mie mi se pare un semn care mi-a dat incredere, sa muncesc. Eforturile nu sunt in zadar. Nu cred ca nota este cea care ma defineste si nu cred ca nota ii defineste pe unii copii care sunt dezamagiti la aflarea rezultatelor”.

Maria este cel de-al doilea elev care a obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala.

Maria Zosin, eleva Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași

IN 04.04 In spatele acestui rezultat a fost foarte multa munca si sunt fericita ca nu a fost in zadar. Pot spune ca tot anul am fost constanta. Nu le-am lasat deoparte 04.20

Elevii de la Colegiul National „Emil Racovita ” din Iasi au luat note foarte mari la Evaluarea Nationala.

Mihaela Vlioncu – directorul adjunct al Colegiului Național „Emil Racoviță” Iași:

„Pentru noi toate notele sunt importante. Rezultatul pe scoala este unul foarte frumos si anul acesta. E vorba d emedia 9,41 de scoala. Jumatate dintre cei 94 de elevi care au participat la examenul de Evaluare Nationala au obtinut note peste 9,50 si restul note peste 9. Ne bucura si cele doua note de 10”.

Cele 7 medii de 10 au fost obtinute de: 2 elevi de la Colegiul “Emil Racoviță”, 2 elevi de la Colegiul Național, 2 elevi de la ‘EuroEd” si de un elev de la “Wurmbrand’. Din lista lipsesc elevi de la licee de top precum “Negruzzi”, “Eminescu” si “Alecsandri”, acolo unde nu au fost medii de 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *