Elena Merişoreanu, internată de urgenţă. Este infectată cu Sars-CoV-2

Elena-Merișoreanu

Elena Merișoreanu este internată la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Artista este vaccinată cu schema completă.

Interpreta de 74 de ani se simţea rău de circa o săptămână, avea o răceală puternică, dar nu a pus-o pe seama unei eventuale infecții COVID-19. Fiica ei a i-a făcut un test antigen, care a ieşit pozitiv, iar cum starea de sănătatea se înrăutăţea, au chemat salvarea.

„Am avut şi o răceală. (…) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse. Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat Salvarea aseară, m-a adus aici. Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e. Colectivul de aici e nemaipomenit. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine”, a declarat aceasta, pentru Antena 3.

Artista este o susținătoare a măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus. În aprilie, în contextul morții lui Gabi Luncă, bolnavă de COVID-19, Elena Merișoreanu atrăgea atenția asupra gravității bolii.