Elena Lasconi isi va asuma candidatura la sefia USR si la alegerile prezidentiale

Elena Lasconi a intrat in cursa pentru sefia USR si sunt sanse mari ca aceasta sa fie si candidatul gruparii la alegerile prezidentiale. Dominic Fritz, primarul Timisoarei s-a retras din cursa.

„După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Așa că, am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat”, a anuntat Elena Lasconi.

Aceasta este puternic sustinuta de primarul Bacaului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, care a obtinut un nou mandat de edil.

„Elena a horărât să-și asume atât candidatura la președinția partidului, cât și candidatura la alegerile prezidențiale. Nu a fost o decizie ușoară, va avea cu siguranță multe de înfruntat. De asta are toata aprecierea si susținerea mea. Mă bucur că a înțeles mesajul meu și al altor colegi, atunci când am solicitat ca oricine dorește să se înscrie în cursa pentru conducerea USR să-și asume și candidatura. O susțin pe Elena deoarece cred că în acest moment este cea mai bună soluție pentru USR. Elena are energia și dorința de a reconstrui partidul, are legitimitatea votului și notorietatea necesară pentru a începe campania cu motoarele turate. Urmează săptămâni și luni de foc. Nu ne va fi ușor, situația este extrem de complicată și o știe fiecare dintre noi. Dar fix pentru astfel de momente am intrat în politică! România se schimbă cu noi toți. E nevoie de munca fiecăruia, de hotărârea, de pasiunea fiecăruia. Și, poate, e nevoie și de puțină credință. Credința că împreună vom reuși”, a precizat Lucian Daniel Viziteu Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *